За Розанакс

Ние сме първите, които правим задълбочено проучване на Българската Роза Дамасцена, като продукт за направата на храни и добавки, които имат здравословен ефект върху човешкия организъм. 

Освен Роза Дамасцена, в продължение на повече от 20 години проучваме и участваме в създаването на иновативни биоактивни съставки, получени изключително от 100% естествени суровини.

Част от тези естествени суровини идват от собствени градини, за които полагаме изключителни грижи и контрол.

Нашите формули съдържат 100 % природни източници, за които има множество независими научни разработки и доказана ефективност.

Работим с екип от професионалисти, които осигуряват качествен контрол през целият процес на производството – от намиране на най-добрите източници на чисти и ефикасни биоактивни съставки, през правилно комбиниране и до направа на завършени продукти.

Вярваме, че съвременната форма на здравословен живот изисква комплексен подход за грижа върху цялото тяло чрез физическа активност, време за релаксация и правилно подбрана храна.

Нашата основна цел е да идентифицираме биоактивни растителни съединения, богати на антиоксиданти и други фитохимикали, както и специфични растителни храни, чиято консумация да помага при борбата с възпалителните процеси в организма, окислителният стрес и свободните радикали.